Woca


Woca Natuurzeep Naturel

0,25 liter €9,95

1 liter € 14,95


Woca Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle geoliede hout oppervlakken in huis. Deze natuurzeep zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft doordat hij naast een reinigende, ook een voedende werking heeft. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak liggen.


Woca Natuurzeep Wit

0,25 liter €9,95

1 liter € 14,95


Woca Natuurzeep Wit wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle WIT geoliede hout oppervlakken in huis. Deze natuurzeep zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft doordat hij naast een reinigende, ook een voedende werking heeft. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak liggen.


Woca Onderhoudsolie Naturel

1 liter € 21,95


Woca Onderhoudsolie Naturel herstelt de beschermlaag van de vloer. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan scheuren, het is dus belangrijk uw vloer goed te onderhouden met onderhoudsolie.


Woca Intensiefreiniger

0,25 liter € 14,95

1 liter € 19,80


Woca Intensiefreiniger wordt gebruikt voor de grondige reiniging van houtoppervlakken in huis, vóórafgaand aan een onderhoudsbehandeling met olie of zeep óf na een loogbehandeling.


Woca Oliespons

€ 5,95


Met de Woca oliespons kunt u gemakkelijk Woca basisolie, voorbehandelingen en onderhoudsbehandelingen aanbrengen.


Woca Spray Natuurzeep Naturel

€ 11,45


Woca Spray Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle geoliede hout oppervlakken in huis. Door de handige spray flacon is de Woca Spray met name ideaal voor tafel- en werkbladen.


Woca Onderhoudsolie Wit

1 liter € 21,95


Woca Onderhoudsolie Wit herstelt de beschermlaag van uw WIT geoliede vloer. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan scheuren, het is dus belangrijk uw vloer goed te onderhouden met onderhoudsolie.


Woca Natuurzeep Grijs

1 liter € 15,95


Woca Natuurzeep Grijs wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle GRIJS geoliede hout oppervlakken in huis. Deze natuurzeep zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft doordat hij naast een reinigende, ook een voedende werking heeft. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak liggen.


Woca Exterior Cleaner

1 liter € 19,95


Woca Exterior Cleaner verwijderd groene aanslag en hardnekkige vervuiling. Vervuild buitenhout is niet alleen een doorn in het oog maar versneld ook het verouderingsproces. Maak het hout weer zuiver met de Exterior Cleaner voor buitenhout van Woca.


Woca Oil Care Naturel onderhoudsolie

1 liter € 19,95


Woca Oil Care Naturel is een onderhoudsolie voor het onderhouden en opfrissen van Woca geoliede vloeren. Oil Care voorziet het hout van een extra slijtvaste bescherming bovenin de poriën. Tegelijkertijd krijgt het hout de ideale afwerking, waarbij de houtnerf en kleur geaccentueerd wordt.


Woca mop

€29,95 alleen verkrijgbaar in de kleur rood


Met de Woca Mop kunt u gemakkelijk Woca natuurzeep aanbrengen op uw geoliede vloer. Wanneer de Woca Mop ”op” is dan kunt u hem vervangen met de Woca vervangingsmop voor de Mop. Makkelijk te gebruiken in combinatie met onze emmer met schenktuit.


Woca Intensiefreiniger Spray

€ 12,95


Woca Intensiefreiniger Spray wordt gebruikt voor de grondige reiniging van houtoppervlakken in huis, vóórafgaand aan een onderhoudsbehandeling met olie of zeep óf na een loogbehandeling.


Woca Onderhoudsbox Naturel

€ 64,95


Woca onderhoudsbox geoliede vloeren naturel is een alles-in-één box van woca voor het onderhoud van alle typen olievloeren. Met deze onderhoudsbox heeft u alle benodigdheden in huis voor het onderhouden en reinigen van uw olievloer. De onderhoudsbox bestaat uit: