voorbereiding

Reinigt en verwijdert gemakkelijk oude lagen boenwas, 1L / 5L

€ 19,95

GEBRUIKSAANWIJZING:

Giet de boenwasverwijderaar op een vod en veeg over de te verwijderen oude boenwaslagen. Indien meerdere lagen dienen verwijderd te worden, de behandeling herhalen. Na de behandeling krijgt het oppervlak een mat uitzicht zodat na droging opnieuw geboend kan worden.

Ciranova Stopmiddel voor het opstoppen van onbehandeld hout. Gupa-Maker mengen met fijn schuurstof van de te behandelen houtsoort, 1L / 5L

€ 22,95

Gebruiksaanwijzing:

Voor het op stoppen van nagel gaatjes. Voor het dicht voegen van houten parketvloeren. Voor de reparatie van oude eiken balken. Voor allerhande kleine hout reparatie’s. Bij grotere reparaties, de behandeling meerdere malen uitvoeren. Dit product geeft weinig krimp.

De houtpasta aanbrengen met spatel of plamuurmes. Bewaarde pasta steeds in gesloten potten om verharding tegen te gaan.

Ciranova Repen gekleurde was, met de hand kneedbaar om gaatjes en kleine beschadigingen op te stoppen. Stopwas heeft dezelfde uitzettingscoëfficiënt als hout, krimpt niet en is uiterst hechtingsvast. Verkrijgbaar in 38 kleuren, 10 x 14g / doos

GEBRUIKSAANWIJZING:

De juiste kleur stopwas kiezen. De stopwas tussen de vingers zacht kneden en met een mes of plamuurmes aanbrengen. Voor grotere gaten kan de stopwas op een licht vuurtje vloeibaar gemaakt worden en dan in de gaten gegoten worden.