Vloeronderhoud

onderhoud / Oliën

Ciranova onderhoudsolie:

Universele onderhoudsolie voor alle types geoliede houten vloeren. Beschikbare kleuren: Kleurloos, wit, grijs en zwart.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik. Onderhoudsolie Ciranova zeer dun en egaal aanbrengen. Enkele minuten laten indringen. Veeg nadien het oppervlak nog eens na met droge, pluisvrije doek. De onderhoudsolie goed droogwrijven om kleven te vermijden.

Eerste 12 uur niet belasten!

LET OP!  De gebruikte doeken moeten na gebruik onmiddellijk in water gegooid worden om zelfontvlambaarheid tegen te gaan.

€ 24,95

Ciranova parketzeep:

Voor het regelmatig reinigen van geolied parket. Op basis van natuurlijke wassen en oliën. Reinigt, voedt en beschermt uw houten vloer. Beschikbaar kleuren: Wit en kleurloos.
750 ML / 5 L

GEBRUIKSAANWIJZING:

Meng 4 à 5 dopjes Parketzeep Ciranova op 10 liter water.

Breng aan met een niet te natte dweil of mop en beweeg in de lengteligging van het hout. De vervuilde dweil uitwringen en uitspoelen in een tweede emmer met zuiver water. Nadweilen is niet nodig.

€ 17,95

Ciranova intensiefreiniger:

Reinigt grondig geoliede vloeren. Speciaal voor het verwijderen van vlekken.
750 ML / 5 L

GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdun de Intensiefreiniger Ciranova 1/20 in lauw water.

Reinig de vloer met een dweil, microvezeldoek of zachte schuurborstel in de lengte-ligging van het hout. Men kan ook een boenmachine met groene pad gebruiken. Deze is te huur in ons filiaal te Heemstede. Indien de vloer zeer vuil is kan men de oplossing meer concentreren. Nadien dient men de vloer goed na te spoelen met zuiver water

€ 12,95

onderhoud / Gelakt

Ciranova Hard floor fresh:

Water gedragen en ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel voor alle types verniste houten vloeren. Voor het regelmatig onderhoud.
750 ML

gebruiksaanwijzing:

Meng 1 dopje Ciranova Hard floor fresh per 1 liter lauw water.

Reinig de vloer met een goed uitgewrongen dweil of microvezeldoek. spoel de dweil / microvezeldoek regelmatig en wring goed uit. Een parketvloer mag nooit te nat worden gemaakt, vermijd dus overtollig water op de vloer. laat de vloer drogen zonder na te spoelen.

Droogtijd: 15 minuten bij kamer tempratuur

Ciranova Hard floor cleaner:

Dieptereiniger op waterbasis en ecologisch vriendelijk. Voor alle types verniste of gelakte houten vloeren. Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oude lagen polish.
750 ML

gebruiksaanwijzing:

Voor het verwijderen van vlekken en strepen:

Verdun de hard floor cleaner 1/10 in lauw water en reinig de vloer met een dweil, microvezeldoek of zachte schuurborstel. nadien dient men de vloer te reinigen met zuiver water.

Voor het verwijderen van Polish lagen:

Verdun de hard floor cleaner 1/5 in lauw water en reinig de vloer met een zachte schuurborstel of dweil. Men kan ook gebruik maken van een boenmachine met een groene of rode pad. Deze is te huur in ons filiaal te Heemstede. laat het product enige tijd inwerken en verwijder het vuil met een trekker of dweil. nadien dient men de vloer nog eens grondig te reinigen met zuiver water.

Let op !!een parketvloer mag nooit te nat worden gemaakt, vermijd dus overtollig water op de vloer.

Ciranova Hard floor polish:

Watergedragen en ecologisch vriendelijk product die een beschermlaag geeft aan alle types verniste of gelakte houten vloeren. Beschikbaar in zijdeglans en mat.
750 ML

gebruiksaanwijzing:

Gebruik de Hard floor polish onverdund. Breng de Hard floor polish gelijkmatig aan met een microvezeldoek of dweil, en dit in de richting van de houtnerf. Indien nodig kan men na 1 uur een 2e laag Hard floor polish aanbrengen.

Droogtijd: ongeveer een uur bij kamer tempratuur

Ciranova Unicare X-MATT:

Universele bescherming voor alle matte ondergronden van Ciranova + laminaat & lvt. Voorkomt vroegtijdig slijtage aan het vloeroppervlak.
750 ml

gebruiksaanwijzing:

Gebruik de Unicare x-matt onverdund. Breng de Unicare x-matt gelijkmatig aan met een microvezeldoek of dweil, en dit in de richting van de houtnerf. Indien nodig kan men na 1 uur een 2e laag Unicare x-matt aanbrengen.

Droogtijd: ongeveer een uur bij kamer tempratuur

onderhoud / Wassen

Ciranova Vloeibare parketwas:

Speciaal voor het onderhouden van met was behandelde houten vloeren, waterafstotend en goede antislip-eigenschappen. Beschikbare kleuren: Kleurloos, geel en bruin.
1L / 5L

GEBRUIKSAANWIJZING:

let op !!! Goed opschudden voor gebruik. Verdeel een scheutje Vloeibare Parketwas Ciranova op een doek en strijk het te behandelen voorwerp in. Voor parketten wordt de vloeibare parketwas op het te onderhouden oppervlak aangebracht met dweil, laten drogen en oppolieren met boenmachine

Deze is te huur in ons filiaal te Heemstede.

Ciranova Vloeibare boenwas:

Traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke grondstoffen zoals carnauba, candelilla, Afrikaanse bijenwas en Portugese terpentijnolie. Deze natuurlijke was voedt uw antieke meubelen en geeft een diepe glans. Beschikbare kleuren: Kleurloos, geel en bruin.
1L / 5L

GEBRUIKSAANWIJZING:

Let op!! Goed schudden voor gebruik. Verdeel een beetje Vloeibare Boenwas Ciranova op een doek en strijk het te behandelen voorwerp in. Kan tevens met een pistool aangewend worden, eventueel na opwarming.

Droogtijd: ongeveer 2uur bij kamer tempratuur

 

Ciranova Wax refresh:

Traditioneel gemaakte onderhoudswas op basis van natuurlijke grondstoffen zoals carnauba, candellilla, Portugese terpentijnolie en ruwe bijenwas. Voor het lokaal onderhoud van met was behandeld hout.
400 ML

GEBRUIKSAANWIJZING:

Let op !! Goed schudden voor gebruik. Dun verstuiven en nadien uitspreiden met zachte doek. Nadien laten drogen en opblinken met harde boenborstel en zachte doek.

Droogtijd: ongeveer 12 uur bij kamer tempratuur