Luchtbevochtiger

Luchtbevochtigers/wassers met vloerverwarming (en vloerkoeling)

Parket kan in veel gevallen prima worden gecombineerd met vloerverwarming. In de loop der jaren hebben we voldoende ervaring hiermee opgebouwd om garantie te kunnen geven op een degelijke vloer die de warmte goed doorlaat.

Hout heeft hygroscopische eigenschappen. Dit houdt in dat er een balans is tussen de hoeveelheid vocht in de lucht en die in het hout. Bij veel vocht zet hout uit en bij een droge lucht gaat het krimpen.

Om de werking van het hout zoveel mogelijk in bedwang te houden, zijn er een aantal aspecten waar op gelet moet worden. Dat de gemiddelde temperatuur van de vloer ’s winters wat hoger is, hoeft helemaal niet schadelijk te zijn, maar het moet niet te hoog worden. Maar een al te warme ondergrond is ook helemaal niet prettig om op te leven. Met een luchtbevochtiger wordt het krimpen van de vloer (kleine naadjes) tijdens de winter worden beperkt.

Bij vloerkoeling is het vooral belangrijk dat een condensbeveiliging is aangebracht.


Boneco H300 hybride luchtwasser

€ 389,00

De Boneco H300 hybride luchtwasser combineert de voordelen van een luchtbevochtiger én luchtreiniger en zorgt voor gezonde lucht binnenshuis.

 • Reinigt en bevochtigt de lucht
 • Met geurstofreservoir
 • AUTO, SLEEP en BABY-modus
 • Werkt ook met app
 • Geluidsvolume: 28-51 dB
 • Voor ruimtes tot 50 m² / 125 m³


Boneco W200
Luchtbevochtiger

€ 259,00


Boneco w200 is een luchtbevochtiger die de lucht reinigt van grote deeltjes, zoals pollen en huishoudelijk stof. Het apparaat en onderhoud zijn zeer eenvoudig. Er kunnen twee prestatieniveau’s worden gekozen met de draaischakelaar. De waterbasis en verdampingselementen kunnen eenvoudig in de afwasmachine of wasmachine geplaatst worden, waardoor het makkelijk is om het apparaat schoon te houden. U kunt ook geurige oliën toevoegen. Als de waterbasis leeg is, zal het LED-display oplichten. De airco wordt automatisch uitgeschakeld, zodat deze met vers water gevuld kan worden. Dankzij het moderne ontwerp past de W200 in elke woonkamer of kantoor.


Boneco H680 Luchtreiniger en bevochtiger

€ 849,95

De Boneco H680 filtert pollen, bacterien, huisstofmijt en ander vuil uit de lucht. Door middel van een grote watertank met een inhoud van 10 liter bevochtigt hij vervolgens de gereinigde lucht. De H680 is voorzien van 3 programma’s voor een optimale werking in verschillende ruimtes, zoals de slaapkamer of de babykamer. Op het gebruiksvriendelijke touchscreen display lees je gemakkelijk af hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid in de kamer. Ook geeft het display de staat van de filters, de Silver Stick en het waterreservoir weer. Zo weet je op tijd wanneer je bijvoorbeeld het filter moet vervangen. Staat de luchtwasser op een plek waar je lastig bij het display kunt? Bedien hem dan vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening.

 • Creëert een optimaal woonklimaat in ruimtes tot 120m2
 • Voorkomt krimpen en scheuren van uw houten vloer
 • Met geïntegreerde hygrometer
 • Extra stil: 25 dB(A) of minder
 • Boneco Ionic Silver Stick standaard meegeleverd