Legservice

Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van de Heemstede parket legservice!

Wij kunnen elk soort vloer in uw woning leggen van houten voeren, pvc, laminaat, noem het maar op!

Wanneer u een vloer wilt laten plaatsen door onze legservice is het van belang dat de basis goed is.

Wij kunnen dus ook voor u een ondervloer laten plaatsen of de vloer egaliseren. Dit is afhankelijk hoe de vloer eruit ziet

Naast de vloer en ondervloer, zetten wij ook plinten. Dit is een zeer nauwkeurige klus en word vaak uitgesteld. Door dit door onze vakmannen te laten doen is deze klus zo geklaard. Wij plaatsen alle soorten plinten van platte tot zeer hoge opstaande plinten.

Wanneer de vloer helemaal af is krijg u van onze een  onderhouds- pakket mee HELEMAAL GRATIS!

Als u de gekozen vloer zelf gaat plaatsen, dan ontvangt u van ons een uitgebreide montagehandleiding.

In grote lijnen kan een vloer op twee manieren gelegd worden:

Vast plaatsen:

De vloer wordt zodanig aan de ondergrond bevestigd, dat de werking van het hout in bedwang wordt gehouden en zo tot een minimum kan worden beperkt. Het loopgeluid wordt aan de ondergrond doorgegeven en levert voor de gebruiker dus meer comfort op. Als er sprake is van onderburen kan het zijn dat deze last krijgt van “contactgeluid”. Bij deze manier van leggen wordt strak pasgezaagd rondom deurkozijnen, trappen, dorpels, puien of een aansluiting op een andere vloer.

Zwevend plaatsen:

De vloer wordt onderling in de mes en groef verbinding gelijmd, maar ligt los op een tussenvloer, die ook weer los wordt gelegd. De tussenvloer kan uit plaatjes of een rol foam bestaan en kan contactgeluidsreducerende eigenschappen hebben. Hoe meer massa de tussenvloer heeft, hoe comfortabeler hij voor de gebruiker is, maar bij deze manier van leggen is altijd meer sprake van “klossen”. Eventuele onderburen horen dan juist minder loopgeluid. Bij zwevend leggen wordt rondom een zwelruimte aangehouden, die door een plint of een afdeklijst moet worden afgedekt.

wij wensen namens ons hele team een fijn woon plezier toe

Heeft u verder nog vragen over onze legservice?

Neem dan contact met ons op, op onderstaand adres:

Heemstede Parket
Binnenweg 21
2101 JA Heemstede
E-mail: info@heemstedeparket.nl
Tel: 023-3031225