Buiten

Onderhoud is essentieel om uw houten vloer in topconditie te houden. Blue Dolphin beschikt over een ruim assortiment onderhoudsproducten, geschikt voor ieder soort afwerking. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de afwerking en uw wensen en behoeften.

Houtverzorging voor binnen en buiten, weerbestendige oliën, die UV-straling effectief blokkeren en het hout beschermen.

Blue Dolphin Bangkirai Oiie:

Blue Dolphin hardhoutolie (Bangkirai Oil) is een natuurlijke houtverzorging voor binnen en buiten, met resistente, weerbestendige oliën en microscopisch fijne pigmenten die UV-straling effectief blokkeren en het hout beschermen.
Blue Dolphin Bangkirai Oil is de professionele slijtvaste bescherming van uw hout in de tuin of op het terras, vlonders, houten plafonds, carports, tuinmeubelen, hekken, etc. Geschikt voor exotische houtsoorten zoals bangkirai, iroko, mahonie, meranti, nyatoh, roble, jarrah, bilinga en ook voor douglas, robinia, eiken, lariks en ceder.

Blue Dolphin Ontgrijzer:

Oplosmiddelvrij, milieuvriendelijk reinigingsmiddel, voor het opfrissen en reinigen van vergrijst buitenhout.

Blue Dolphin vloeibare Ontgrijzer is een oplosmiddelvrij, milieuvriendelijk reinigingsmiddel, ontwikkeld voor het opfrissen en reinigen van vergrijsd buitenhout als vlonders, tuinhekken en meubels. De natuurlijke kleur van het hout wordt weer zichtbaar na behandeling.