Hardwax olie

Hardwax-Olie:

Blue Dolphin Hardwax olie geeft uw houten vloer een natuurlijke beschermlaag met een mooie, warme uitstraling. Zeer slijtvast en waterafstotend, door de combinatie van olie en was, en toch plaatselijk bij te werken. Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Blue Dolphin Eco Hardwax Zijdeglans:

Blue Dolphin Eco hardwax is een zijdeglanzende krasvaste, vuil- en waterafstotende beschermlaag.

Deze hardwax is onderhoudsvriendelijk, beschadigingen zijn plaatselijk bij te werken. Voor intensief huishoudelijk gebruik. Geschikt voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en natuursteen. Eco Hardwax verlevendigt en verdiept de natuurlijke structuur en geeft het hout een gelijkmatige tint.
Dit oplosmiddelvrije product leent zich vooral voor de professional.

Ideaal voor een vakman, aan te brengen met boenmachine en witte pad. Zorgt voor een slijtvaste, vuil- en waterafstotende beschermlaag. Wij raden aan om voor gebruik dit product altijd goed te schudden en te roeren. Verricht vooraf een test op een proefstukje.

Blue Dolphin Hardwax-olie Zijdeglans:

Blue Dolphin Hardwax-olie Zijdeglans is een ideale afwerking voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en natuursteen.

Blue Dolphin Hardwax-olie zijdeglans is samengesteld uit natuurlijke olieen en wassen wat resulteert in kleurverdieping van het materiaal en zorgt voor een slijtvaste waterafstotende laag.

Blue Dolphin Hardwax-olie Mat:

Blue Dolphin Hardwax-olie Mat is zeer onderhoudsvriendelijk.

Beschadigingen zijn plaatselijk bij te werken. Voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. Geschikt voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en natuursteen.

Blue Dolphin Hardwax-olie Wit:

Blue Dolphin hardwax-olie wit is een zijdeglanzende hardwax met wit pigment. Deze hardwax dient dan ook uitgepoetst/ nagewreven te worden, zodat het witte pigment goed wordt verdeeld.
Zeer onderhoudsvriendelijk. Beschadigingen zijn plaatselijk bij te werken. Voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. Geschikt voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en natuursteen. Makkelijk te verwerken met vloerborstel, kwast of roller.